Presentem als nous músics…

Aquests son els 8 joves músics que passaran a formar part d’aquesta gran familia que es la nostra Societat Musical i que seran presentats com a membres de la Banda “Gran” el proper dissabte 25 de novembre al Concert de Santa Cecília.

Diumenge 19 de novembre a les 12’15h tindrà lloc el passacarrer de recollida dels nous musics: Àlvaro Arenas Àvalos (trombó), Daniela Císcar Ferrando (flauta travessera), Javier Montell Gil (bombardí), Mariam Sanchis Sabater (clarinet), Aimar Penadés Blanquer (trombó), Olga Esteve Plar (clarinet), Carla Pitarch Aznar (clarinet) i Gabriel Navalón Pavia (trombó).
A les 13:30h missa en honor a Santa Cecilia a l’esglesia parroquial.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: