Escrit de Santa Cecilia’17, Rafa Grau director de la SM la Llosa de Ranes

26 de novembre del 2016,

Santa Cecília’17

Tothom seu a cadascuna de les butaques de l’auditori Vicent Tortosa, esperen el que serà un concert diferent, un concert amb noves cares: nous músics i nou director.

Comença la música, sona Peña Viñaza, l’Aurora, Diego Acevedo… i finalment arriba el punt de màxima esplendor: Destellos del Alba; es produeix la unió entre el públic i la banda, tot fa predir un any amb bones sensacions…

Un any després, el resum és el següent:

Al nadal, aconseguírem sensacions d’entreteniment i diversió musical oferides, en gran part, pels pintors de la nostra societat amb la interpretació de l’obra Sandpaper. Després d’uns mesos de treball preparant el concert de música sacra, el Sagristà va donar el seu fruit, i encara que durant tota l’obra les sensacions foren formidables, els últims 3 minuts foren excepcionals, inesborrable per a la meua memòria. La Societat responia al treball en grup, però calia provar altres reptes, de forma que el següent treball seria un concert diferent, amb la participació del gran trompetista i millor persona David Pastor, que junt amb els seus, ens va deixar bocabadats al públic i a nosaltres mateixos. Després de recuperar-nos, calia preparar-se per al següent concert: el concert de festes. Aquest, no tenia res per envejar als anteriors, i junt amb la participació de dos grans cantants com Gemma Soler i José Javier Viudes, férem gaudir al poble d’una gal·la d’òpera que no està a l’abast de qualsevol societat musical; el Guillermo Tell ens va fer veure on som capaços d’arribar. Finalment, l’últim dels concerts d’aquest any musical, es va realitzar al terme municipal de Sellent, i va brillar amb la interpretació de Carmesina, fent-nos gaudir per segona vegada de la bellesa d’aquest pasdoble.

Però, tot aquest treball no haguera sigut possible sense una gran base musical. Una base que té el seu origen a la Banda Jove, que s’esforça dia a dia per anar superant-se i fer millors concerts. D’aquesta forma recordem amb entusiasme els intercanvis realitzats amb la Societat Musical Lira Castellonera i la Societat Unió Musical Santa Cecília de Caudete. Enhorabona per la vostra llavor, i vos anime a seguir treballant per fer cada vegada més gran aquesta Banda Jove.

Després d’aquest recorregut musical, cal pensar en el present, és a dir, en aquesta Santa Cecília. En primer lloc, m’agradaria personalment donar l’enhorabona als nous membres de la banda i als seus familiars. Ells són: Daniela Císcar, Olga Esteve, Carla Pitarch, Mariam Sanchis, Álvaro Arenas, Gabriel Navalón, Aimar Penadés i Javier Montell. Vos anime a seguir formant-vos musicalment i a treballar junts per formar una Societat millor. Per altra banda, són dies especials per a tots nosaltres, dies en els quals ens sentim més units que mai. La màgia de Santa Cecília es fa present, i em de tractar d’aprofitar-la per a agafar forces per als pròxims mesos de treball. Fem música, participem en els esports organitzats, compartim dinars i sopars, en definitiva gaudim i fem gaudir, perquè junts formem la Societat Musical de La Llosa de Ranes, i aquesta és la nostra festa.

Finalment, m’agradaria donar les gràcies a tots aquells que aporten quelcom per fer de nosaltres una societat millor: socis, institucions, gent del poble… tots són imprescindibles perquè açò siga possible, i per això mateix quedeu invitats al concert del dissabte 25 de novembre que oferirem a les 19h a l’auditori municipal Vicent Tortosa. Nosaltres per la nostra part, seguirem treballant per poder oferir al poble la nostra millor versió.

 

BONA FESTIVITAT DE SANTA CECÍLIA.

Rafael Grau Vilar

Director de la SM la Llosa de Ranes

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: