Tots junts fem música

Tots junts fem música

 

   Escrit Santa Cecília'16

rafa-grau-copia

Rafael Grau Vilar – director

Un any més arriba Santa Cecília, la festivitat de tots els músics i de tots aquells qui estimem la música, una festa que pretén fer gaudir al músic i enlluernar a qui desconeix la màgia d’aquest llenguatge.

En primer lloc, m’agradaria aprofitar l’ocasió per a presentar-me al poble de la Llosa de Ranes com a nou director titular de la seua banda de música i agrair als membres de la comissió de la Societat la confiança depositada amb mi. Agafe amb molta il·lusió aquesta nova etapa, i m’agradaria fer-vos saber que el treball i el compromís vindran amb mi durant tot aquest camí.

A més, voldria realçar la llavor de tots i cadascun dels membres que fan possible el funcionament d’aquesta Societat, especialment la figura del músic, que a banda de tenir les seues ocupacions personals i professionals, dedica part del seu temps a la banda, i tot perquè a la fi pugam gaudir de la música com si fórem a dintre d’ella. Perquè ser músic d’aquesta banda significa molt més que tocar un instrument, significa, entre altres coses, dedicació, compromís i molt de treball, raons per les quals demane que la gent del poble continue recolzant la nostra feina, perquè tots junts fem la Societat Musical de la Llosa de Ranes, perquè tots junts fem música.

No m’oblide tampoc, d’aquells qui d’ara endavant formaran part de la nostra banda: Josep Sanchis Sabater, Clara Llobregat Agustí, Míriam Ferrando Pla, Ismael Fuentes Pardo, Carmen Fuentes Pardo i Blanca Pérez Chàfer. Enhorabona per tot el treball fet fins ara i a seguir creixent com a músics.

Per finalitzar, recordar que esteu tots convidats al Concert Extraordinari de Santa Cecília que tindrà lloc el dissabte 26 de Novembre a l’auditori municipal, i felicitar de nou a tots els músics que formen o han format part de la Societat Musical de la Llosa de Ranes.

BONA FESTA DE SANTA CECÍLIA!

Rafael Grau Vilar