Tots estem de pas, però si aportem el millor de nosaltres la Stat Musical gaudirà sempre d’un gran moment.

Tots estem de pas,

però si aportem el millor de nosaltres la Stat Musical

gaudirà sempre d’un gran moment

 

Escrit Santa Cecília'16
jose javier
J.JAVIER CARRERES MONTELL President

Novament, amb l’arribada del mes de novembre, els músics sabem que al calendari ens guarda una cita especial, la festivitat de Santa Cecília. Ací a la nostra banda és sinònim de moments de  festa i germanor en esmorzars, dinars i sopars; moments d’alegria en recollir i donar la benvinguda als nous músics que passen a formar part de la banda i, com no, moments de bona música amb el Concert Extraordinari de Santa Cecília 2016.

L’any 2016 ha sigut un any que pensàvem que anava a ser més tranquil però el treball i la dedicació han estat una constant per oferir els concerts tradicionals de Música Sacra, Festes, Festival Comarcal, Intercamvi… i, sobretot, per presentar espectacles diferents i novedosos. Al mes de juny vam oferir l’espectacle “Ballant amb clau de sol” amb el grup de Danses “Ras i Plà” de La Llosa de Ranes. El públic assistent va gaudir de la extraordinària fusió de la música i el ball popular amb la interpretació de la nostra banda i les coreografies del grup de dances de la població. Al mes de setembre vam presentar també la sarsuela “Las Leandras” amb la col·laboració de la companyia de Muro “Maestro Alcaraz”. El públic va gaudir d’un meravellós espectacle on la banda va posar la música, la companyia va aportar la maestria dels seus actors a més de la vistositat de les seues coreografies, i tots en conjunt, aconseguir que la gent de la Llosa passara una magnífica vesprada.

Per segon any consecutiu i afiançant el projecte conjunt de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes, la Societat Musical i la Fundació Sanganxa , es va desenvolupar el II Concurs de Joves Intèrprets de La Llosa de Ranes. Celebrat al mes de juliol,  va ser un èxit i un any més els participants van destacar l’excel·lent organització. Fruit d’aquest treball  cooperatiu ha sorgit un altre projecte; el I Festival de Vent. Un festival que consta de quatre jornades de classes i conferències, del 27 al 30 de desembre, per als músics i alumnes de vent metall de la nostra banda i la nostra Escola de Música, a més de músics i alumnes dels voltants. Cada jornada acabarà amb un concert diferent a les 19h a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa, tots ells a càrrec dels professors i alumnes del festival. L’entrada als mateixos serà gratuïta per a tots els assistents.

Per donar per finalitzat l’any 2016 ens queda el Concert de Nadal i, abans, el Concert Extraordinari de Santa Cecília. En aquest últim, acomiadarem de forma oficial al que ha sigut el nostre mestre director en els dos darrers anys En Rafa Garcia Vidal, el qual per motius professionals, ens va transmetre la seua voluntat de finalitzar la seua etapa com a mestre director de la nostra banda. Des d’ací el nostre agraïment al seu treball i dedicació en el temps que ha estat entre nosaltres i els millors desitjos en la seua trajectòria professional.

Així, en el mateix concert de Santa Cecília presentarem al nou mestre director En Rafa Grau Vilar, natural de Vilanova de Castelló. Ell ha estat l’escollit pels membres de la comisió per la seua preparació, el seu talant, la seua il·lusió i molts altres aspectes, que han sigut plenament compartits per tots els membres que vam formar part de la mateixa.

Companys músics, un any més he de donar-vos, a vosaltres i a les vostres famílies, les gràcies per la vostra implicació. Tots sabem que per a que funcione la Stat Musical, entitat sense ànim de lucre i amateur, es necessita que la gent s’implique treballant i llevant temps a la família, oci, treball, estudi…

Vos anime a que continuem aportant cadascu el millor de nosaltres. Hem viscut meravellosos moments i encara en queden molts més per viure. Totes les persones estem de pas ací a la Stat. Musical, però si aportem el millor de nosaltres, si gaudim amb aquest compromís, aconseguirem una Stat. Musical amb grans moments que aniran més enllà dels concerts, de l’ensenyament i activitats. Aplegarem a ser una gran colla d’amics, una familia unida que podrà fer front a qualsevol repte per impossible que parega.

Per finalitzar, vull felicitar a Blanca Pérez Chàfer, Carmen Fuentes Pardo, Ismael Fuentes Pardo, Míriam Ferrando Pla, Clara Llobregat Agustí, Josep Sanchis Sabater i per suposat a les seues famílies, pel gran esforç realitzat en els darrers anys i per entrar a formar part de la banda de la Societat Musical. Els millors desitjos per a que al llarg de molt de temps, contribuïu amb tots els companys a fer molta i molt bona música.

Un abraç i molt bona festa de Santa Cecília!

 

 

J.JAVIER CARRERES MONTELL

President

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: