La nova web de la FSMCV permetrà que les societats gestionen directament els seus continguts

La Federació ha posat en marxa un seguit cursos de formació per afavorir l’ús d’aquesta nova eina.

web-federacio2La FSMCV està decidida a posar-se al dia en l’ús de les noves tecnologies i convertir la seva pàgina web  http://fsm.resone.es en un instrument clau per a la relació amb les més de 500 societats musicals de la Comuntat que tindran, en aquesta eina, un nou canal de comunicació no només amb la Federació sinó amb tots els ciutadans. De fet, la nova web de la FSMCV i el seu contingut estès ha començat ja el seu període de proves, i encara que de moment funciona de forma paral·lela amb la web tradicional, queda molt poc temps perquè el canvi siga definitiu.

L’objectiu és que l’espai web de la FSMCV es converteixca en un element de comunicació bàsic entre les bandes de música i la població, permetent que les pròpies societats siguen capaços de compartir els seus propis continguts, esdeveniments, informacions i dades de contacte de forma totalment autònoma i sense intermediaris.

Aquesta nova eina permetrà així complir els acords assolits en l’Assemblea General realitzada a Benicàssim, on es va establir que les dades de les Societats Musicals han d’estar sempre actualitzades. A més, a partir de l’1 de desembre, totes les noves altes de músics en les societats musicals es faran mitjançant l’aplicació web, i tots els futurs tràmits d’aquestes amb la Federació es faran per via telemàtica.

Així, davant la posada en marxa d’aquesta nova eina, i amb l’objectiu que totes les societats coneguen el seu funcionament, des de la FSMCV han organitzat una sèrie de cursos de formació dirigits als directius de les Societats Musicals que tindran lloc els dissabtes entre els dies 15 d’octubre i 19 de novembre a diferents localitats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, en horari de matí o vesprada.

Entre els continguts previstos en les jornades, s’exposarà com accedir a la zona pròpia de cada societat musical per a actualitzar les seues dades; com gestionar les altes i baixes de persones de cada societat; arxivar totes les dades i documents per poder utilitzar-los en convocatòries de subvencions o certàmens; generar notícies per publicar-les a la web de la FSMCV; o fins i tot gestionar les entrades per als concerts.

Per facilitar l’accés als cursos, la FSMCV ha posat en marxa un formulari d’inscripció que està disponible al link http://fsm.resone.es/es/servicios/formacio/cursos-de-formacio. Des d’aquest enllaç, els membres de juntes directives de les SSMM podran triar la sessió a la qual acudir.

 


www.lasbandasdemusica.com