Programació dels concerts de tardor de la banda de la Societat Musical de la LLosa de Ranes

Us presentem la programació dels concerts de tardor de la banda de la Societat Musical de la LLosa de Ranes…

 

01 INTERCANVIS 2015CONCERT INTERCANVI

Emmarcat en la XII Campanya d’Intercanvis Musicals que organitza la FSMCV, el concert tindrà lloc a l’Auditori el dissabte 26 de setembre de 2015, a les 20:00h. Com a banda invitada participarà i actuarà en primer lloc l’Agrupació Musical de Manuel. En la segona part ho farà l’amfitriona, la banda de la Societat Musical de la Llosa de
Ranes.

Dissabte 26 de setembre de 2015, a les 20:00 a l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”


 

festival costeraFESTIVAL COMARCAL DE LA COSTERA 2015
Una edició més d’aquest ja reconegut Festival de la Costera que aquest any organitza l’ASSOCIACIÓ MUSICAL CANALENSE. Estimem que la nostra Banda actuarà al voltant de les 18:30h

Diumenge, 4 d’octubre de 2015 a les 18:30 al Centre Cultural Calixte III de Canals


 

PASSACARRER NOU D’OCTUBRE
9 octubreDins els actes organitzats per l’Excel·lentissim Ajuntament de La Llosa de Ranes amb motiu de la celebració del NOU D’OCTUBRE, La Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes participa, com és habitual, amb un passacarrer que tindrà el recorregut pels carrers de la població convidant a tots els veïns a que participen de la festa de la Comunitat Valenciana.

Divendres, 9 d’octubre de 2015 a les 12:00 La Llosa de Ranes


 

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2015
santa cecilia 2015A un més de Nadal, celebrem la Festivitat de Santa Cecília, i ho fem com millor sabem, FENT MÚSICA per a la nostra patrona i la nostra festa. La societat Musical ofereix a tots els seus socis el Concert Extraordinari de Santa Cecília 2015 i de segur que no els deixarà indiferents. Els esperem a tots.

Dissabte, 28 de novembre de 2015 a les 20:00 a l’Auditori Municipal


 

CONCERT DE NADAL
concert nadal1Diu el refrany “A NADAL, NI FRET, NI FAM” abans que s’abandonen a les excel·lències gastronòmiques típiques d’aquestes dates, la Societat Musical de La Llosa de Ranes, junt als alumnes de l’Escola de Música “Miguel Esparza” i tots els que treballem per a dur endavant aquesta Societat, volem felicitar-los els Nadals amb un Concert de Nadal que segur els deixa bon gust de boca i cap quilo de més al cos.

Diumenge, 20 de desembre de 2015 a les 18:30 a l’Auditori Municipal


pdf
DESCARREGA LA CIRCULAR PER ALS SOCIS

circular 03 2015 PROGRAMACIÓ TARDOR


 

membrete programació de tardor

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: