La CIUM de Genovés presenta el CD “Una Ullada als Arrels”

Una Ullada als ArrelsLa CIUM de Genovés farà la presentació oficial del CD “Una Ullada als Arrels”. Un recorregut a algunes de les partitures que conformen l’entitat de la CIUM com a Societat Musical mijantçant la seva formació simfònica. Un treball on també ha quedat constància de la cultura del poble amb la participació de la Falla “La Moteta” el Cor Parroquial i l´associació cultural “9 d´octubre”.
L´elegància sempre present en el sò de la banda i la musicalitat en la interpretació està present en tot el treball, un treball que no et pots perdre i que ha sigut editat per l´Obra Social de Caixa Ontinyent.

Banda Simfònica de la Cultural Instructiva Unió Musical “Genovense” de Genovés

Juanjo Gallego Montell, director


 

PRESENTACIÓ

“Una Ullada als Arrels”

Diumenge 4 d’octubre a les 12:30h

Auditori Municipal de Genovés