La CIUM de Genovés presenta el CD «Una Ullada als Arrels»

Una Ullada als ArrelsLa CIUM de Genovés farà la presentació oficial del CD «Una Ullada als Arrels». Un recorregut a algunes de les partitures que conformen l’entitat de la CIUM com a Societat Musical mijantçant la seva formació simfònica. Un treball on també ha quedat constància de la cultura del poble amb la participació de la Falla «La Moteta» el Cor Parroquial i l´associació cultural «9 d´octubre».
L´elegància sempre present en el sò de la banda i la musicalitat en la interpretació està present en tot el treball, un treball que no et pots perdre i que ha sigut editat per l´Obra Social de Caixa Ontinyent.

Banda Simfònica de la Cultural Instructiva Unió Musical «Genovense» de Genovés

Juanjo Gallego Montell, director


 

PRESENTACIÓ

«Una Ullada als Arrels»

Diumenge 4 d’octubre a les 12:30h

Auditori Municipal de Genovés


 

 

 

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: