Escolta el programa de radio de NBM dedicat a la nostra Banda, guanyadora del 36 Certamen de la Comunitat

 

El programa es va emetre diumenge 16 de novembre 10:00 a 12:00 hores en GESTIONA RADIO 107.1 – Nuestras Bandas de Música
Programa dedicat al XXXVI Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana i a la Societat Musical de la Llosa Ranes. Estan en el programa, Jose Javier Carreres president i Francisco José Sánchez Roca director de la Societat Musical de la Llosa de Ranes. També participa en l’entrevista l’alcalde de la Llosa de Ranes Evaristo Aznar.

A banda de les entrevistes, escoltarem…
SOCIETAT MUSICAL DE LA LLOSA DE RANES, director: Francisco José Sánchez Roca. Interpreten: el pasdoble Del Perelló a Catarroja” de Francisco Serrano, Simfonia núm 1” d’Enrique Hernandis, i “Saguntode Bernardo Adam Ferrero.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: