NBM dedica el programa de radio del proper diumenge a la Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes

El programa s’emet,  diumenge 16 de novembre 10:00 a 12:00 hores en GESTIONA RADIO 107.1
Programa dedicat al XXXVI Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana i a la Societat Musical de la Llosa Ranes.Estaran en el programa, Jose Javier Carreres president i Francisco José Sánchez Roca director de la Societat Musical de la Llosa de Ranes. També participarà en l’entrevista l’alcalde de la Llosa de Ranes Evaristo Aznar.

A banda de les entrevistes, que és el que podrem escoltar…
SOCIETAT MUSICAL DE LA LLOSA DE RANES, director: Francisco José Sánchez Roca. Interpreten: el pasdoble «Del Perelló a Catarroja» de Francisco Serrano, «Simfonia núm 1» d’Enrique Hernandis, i «Sagunto» de Bernardo Adam Ferrero.

+info sobre el programa ací

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: