Els nostres representants rebuts pel President de la Diputació

Els nostres representants rebuts pel President de la Diputació amb motiu del premi al Certamen Provincial

banda en la dipu14Aquest matí a la Diputació de Valencia ha tingut lloc l’encontre entre els representants de la nostra Societat Musical, Jose Javier Carreres (president) i Paco Sanchez Roca (director) junt el representant del nostre poble Evarist Aznar (alcalde). Han estat rebuts per Alfonso Rus president de la Diputació, qui ha felicitat tant als músics, als nostres representants i al poble de la LLosa de Ranes pel premi aconseguit en la passada edició del Certamen Provincial. A més de l’ehorabona, ens ha desitjat sort per a la participació de la nostra Banda al Certamen de la Comunitat.

 

Propera cita al certamen

En octubre, i més concretament el diumenge 26, la nostra Banda participarà en el Certamen de la Comunitat que es celebrarà en la Sala Auditori del Palau de les Arts.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: