Concert d’intercanvi a la localitat d’Anna

El proper concert de la Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes tindrà lloc el diumenge 3 d’agost, a les 22:00h a la població d’Anna. Es tracta del concert de tornada, el qual posarà el punt i final als concerts d’intercanvi.

El passat dissabte 26 de juliol es va celebrar a l’auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes el primer dels dos concerts que pertanyen al XI Programa d’intercanvi de 2014, on la nostra Banda com amfitriona va rebre a la  Societat Musical Nova Artística d’Anna com ha banda convidada.

El proper diumenge es repetiran les actuacions a la població d’Anna però amb diferent ordre: començara la nostra Banda com a convidada i tancarà el concert, la Banda d’Anna com a amfitriona.

Programa

La Banda de la Societat Musical de la LLosa de Ranes interpretarà el següent programa, el pasdoble “El Motete” del compositor José Serrano Simeón,  “Sinphonietta nº1” de Phillip Sparke i la suite simfònica “Sagunto” de Bernardo Adam Ferrero.

En la segona part la Banda de la Societat Musical Nova Artística d’Anna interpratarà el pasdoble “Los Barbas” del compositor Ferrer Ferran, “With heart and voice” de David R. Guillingham i per a concloure, “Pinos de Roma” de Ottorino Respighi.


Diumenge, 3 d’agost de 2014 a les 22:00 a Anna
 VIATGEM A ANNA
 Intercanvis musicals
El dissabte, 3 d’agost de 2014 la Banda es desplaça a la població d’Anna on 
celebrarem el concert de tornada de la campanya 2014 d’Intercanvis musicals.
Degut a la proximitat de la població i que aquest concert ja es va celebrar 
a La Llosa, no s’ha previst l’organització de cap tipus de viatge, si vostè
te gust d’assistir al concert ho pot fer pels seus mitjans.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: