X Campanya d’Intercanvis Musicals 2013

La FSMCV inicia una nova campanya d’intercanvis musicals

intercanvis musicalsEn aquesta desena edició, únicament podran actuar dos societats musicals en cada concert, a través d’alguna/es de les seues agrupacions instrumentals o vocals (bandes, bandes juvenils, orquestres, cors, grups instrumentals, etc.).

El període per a la realització dels dos concerts serà el comprés entre els dies 17 de maig al 30 de setembre del 2013, no havent de coincidir les dates
proposades per a ambdós concerts amb la celebració d’actes institucionals de la FSMCV com ara l’assemblea general de la FSMCV, Premis Euterpe o altres, etc. En cap cas s’admetran sol·licituds que proposen dates de celebració dels concerts anteriors a la de la pròpia sol·licitud, segons registre d’entrada en la FSMCV.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 14 de juny del 2013. Únicament s’admetrà una sol·licitud per societat musical.

DESCARREGA LES BASES I FORMULARIS
Bases Campanya d'Intercanvis Musicals 2013

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: