Convocada la campanya d’activitats comarcals 2013

activitats comarcals
A proposta de la Comissió d’Activitats Comarcals, la Junta Directiva de la FSMCV aprova la normativa per a la consignació de dotacions econòmiques per a la participaci´de la campanya d’activitats Comarcals – 2013. S’acorda igualment delegar la consignació d’aquestes dotacions en aquesta Comissió, les funcions seran: estudiar, valorar i proposar a la Junta Directiva de la FSMCV els imports resultants d’acord amb les propostes presentades.

La Comissió d’Activitats Comarcals proposa, com ara les següents:

Activitats formatives com: Jornades de Gestió Cultural, de Gestió Pressupostària, de Gestió de crisi en SS.MM, de Modernització tecnològica, de Legislació i d’Arxivística i / o Propietat Intel · lectual.
Activitats de participació, comunicació i integració social com: Col · lectius desfavorits, Igualtat, Col · lectius de majors, etc., Així com la creació de guies de recursos de les Societats Musicals, a nivell comarcal i / o provincial.
Activitats d’interpretació no competitives com: Festivals musicals entre Bandes Música, Grups Instrumentals, Cors, Orquestres corda, Jazz, Trobades EE.MM., etc.
Altres activitats com: Gales, certàmens, concursos

Descarrega les bases i els formularis
Bases i els formularis- Campanya d'activitats Comarcals - 2013

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: