La Diputació manté el programa Retrobem i el lliurament d’instruments musicals en 2013

La corporació provincial ha aprovat la continuació de la ‘XXXIV Campanya Retrobem la Nostra Música’ i la donació d’instruments a les bandes i cors  de València 2013-2014
La Diputació distribuirà més de 1.800.000 euros entre els dos programes

La Junta de Govern la Diputació de València ha aprovat la nova convocatòria i les bases de la ‘XXXIV Campanya Retrobem la Nostra Música “, així com la convocatòria per a la subvenció anual a les societats i corals de la província destinades a l’adquisició d’instruments musicals .

El Programa Retrobem, celebrat anualment per la corporació provincial, té com a principal objectiu potenciar l’activitat de les entitats musicals de la província de València, d’acord amb unes bases establertes que es mantenen igual que 2012.

Les subvencions seran instruïdes per l’Àrea de Cultura de la Diputació. Amb una partida pressupostària de despeses que ascendeix a un total de 1.275.002 euros, la institució provincial el repartirà entre les entitats que s’acullin a l’edició, com ara les societats musicals, les orquestres simfòniques, les corals, les orquestres de pols i pua i els grups de dolçaina i tabal valencians.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: