III Congrés General de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana

publicat a FSMCV

La FSMCV iniciarà el dissabte 26 de gener a les 10:00 hores en l’Aula Magna de la Universitat de València el III Congrés General de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

congres societats musicals (621x640)

Després de l’obertura institucional a càrrec de les autoritats polítiques, tindrà lloc una conferència inaugural sobre “El rol de la Música en les polítiques de transformació social” a càrrec de Paula Marcela Moreno Zapata, presidenta de la Corporació “Manos Visibles” i ministra de cultura de Colòmbia de 2007 a 2010.
A continuació intervindran el president de la FSMCV, Josep Francesc Almeria Serrano, que presentarà oficialment el III Congrés, i el seu director i coordinador acadèmic, el professor Pau Rausell Köster, qui presentarà els continguts, el format, la mecànica de participació i els processos.
Aquest acte serà el punt de partida d’un congrés obert, que es perllongarà fins a juny de 2013, i per al qual s’ha generat un espai virtual que permetrà plantejar les qüestions claus i possibilitarà la participació de qualsevol membre actiu de l’associacionisme musical, a fi de reflexionar sobre els reptes als quals s’ha d’adaptar aquest moviment associatiu en la pròxima dècada.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: