II Trobada Nacional d’Escoles de Música: Sostenibilitat i qualitat

Amb el propòsit de tractar la situació actual de les Escoles de Música, durant els dies 20 i 21 d’octubre de 2012 es desenvoluparà a Noja la II Trobada Nacional d’Escoles Música, amb el lema “Qualitat i sostenibilitat”.

Després de l’anterior edició i l’important treball que es va desenvolupar, es creia necessari una nova Trobada que manifeste les propostes dutes a terme així com les experiències que puguen oferir bones pràctiques de sostenibilitat per a les Escoles de Música sense perdre la qualitat educativa.
Per aquest motiu es convida a participar a experts coneixedors de la problemàtica des de dins, com a professors i directors així com presidents de diferents associacions, perquè entre tots puguem arribar a consensuar solucions a través de les diferents alternatives que es proposen.

 BOLETÍN DE INSCRIPCIÓN II ENCUENTRO NOJA-1

PROGRAMA

Enllaç SEM-EE http://www.sem-ee.com/

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: