Solistes per a la Gala Lírica

Demà divendres a l’Aditori tindrà lloc la Gala Lírica emmarcada en el Concert de Festes 2012.

En aquesta edició comptarem amb la soprano Casilda Ruescas Puigvert i el tenor Jose Javier Viudes Rodriguez, els dos juntament amb la Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes i sota la direcció del mestre Francisco José Sanchez Roca.

CASILDA RUESCAS PUIGVERT – Soprano
Naix en Albalat de la Ribera, on cursà els seus primers estudis de música en l´escola del seu poble natal. Després es traslladà al conservatori professional de Carcaixent on aconsegueix el grau mitjà de saxòfon i obtenint el títol de professora de Grau Superior al conservatori Superior de Castelló de la Plana.
Després començà la assignatura de Cant líric al conservatori de Carcaixent ,on desprès es traslladà al conservatori Professional Velluters de València on obté el Grau mig de Cant . Ha estudiat amb els professors M ª Carmen Rubio, Paquita Ortiz, Miguel bou, Francisco valls .
Ha cantat Sarsuela amb bandes dels municipis de Chella, Antella, Alcantera del Xuquer, Sueca, Sumacarcer, Manuel, Senyera, Piles , Cullera, Riola , Barcelona etc…Ha participat en concursos d’òpera com el Corte Inglés, etc…
Últimament ha realitzat els concert a Manuel on es representà “el fantasma de la òpera” i també a senyera , Bohemios a Lliria com a personatge secundari i la ópera “ Rita “ de Donozzeti, on era la veu solista femenina, representada i patrocinada per el centre de Bancaja a València i en L´Olleria.
Actualment és professora de música a l´escola de música “Miguel Esparza” de la LLosa de Ranes i en l´escola de música a Manuel.

JOSE JAVIER VIUDES RODRIGUEZ – Tenor
Natural d’Alacant, comença els estudis musicals a la seua ciutat natal i els finalitza al Conservatori Superior de Música del Teatre del Liceu
de Barcelona, estudiant amb el professors Lambert Climent i Enriqueta Tarrés.
Al seu repertori figuren obres de música religiosa i oratoris com ara Requiem, Vesperaes Solenne i la Waisenhaus-Messe de Mozart, los Magnificat de Bach, Pergolesi o Vivaldi. La Creación i les Estacions de Haydn o les Passions de Sant Mateu i Sant Joan de Johan Sebastian Bach, entre les més importants.
A l’apartat d’òpera ha interpretat Tamino i Monostatos de La Flauta Mágica (Mozart), Nemorino de L’Elisir d’Amore (Donizetti) y L’Avenir de Mágia (Ricard Lamotte de Grignon) amb la companyía Ópera Oberta de la que forma part, Marsilla de Los Amantes de Teruel (T.Bretón) amb l’Orquestra de Cambra del Ampurdá, Renard de Gardefeu de La Vie Parisienne (Offenbach) amb Ópera Cómica de Barcelona, Beppe de Rita (Donizetti) y Peter Quint de The Turn of Screw (Britten), Oquestra de València, Orquestra Simfònica de Galicia, Òpera de cambra de València, Orquestra de la Comunitat Valenciana…
A l’any 1995, va obtindre la Medalla d’Honor al Concurs Europeu Des Regions Ravel- Granados, celebrat a la ciutat de Marsella. Des de l’any 2003 pertany a la plantilla del Cor de la Generalitat sent aquest el Cor estable del Palau de les Arts.

FRANCISCO JOSÉ SÁNCHEZ ROCA – Director

Director de la Banda de la  Societat Musical de La Llosa de Ranes.

Accedeix a més informació sobre el nostre director

BANDA DE LA SOCIETAT MUSICAL DE LA LLOSA DE RANES

Accedeix a més informació sobre la nostra BandaPrograma de la Gala Lírica “Concert de Festes 2012″

Divendres, 24 d’agost de 2012 a les 22:30 h. a l’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa”

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: