Més de 40 societats musicals participen aquesta setmana en la campanya d’intercanvis

Al llarg d’aquesta setmana, més de 40 societats musicals federades participaran en la campanya d’intercanvis musicals que promou la Conselleria de Governació amb la coordinació de la FSMCV.


El dimarts 10 de juliol les bandes de Paterna i CAM Montcada oferiran un concert. També les societats musicals de Benicàssim i Borriol, i les d’Algorfa i La Lira de Rojales. Dimecres serà el torn de les agrupacions de l ‘Orxa i Beniarrés, i el dijous 11 de La Instructiva d’Alfarrasí i la Unió Musical de Bèlgida, i d’Amics de la Música d’Alfafar i la Simfònica d’Aldaia.
El divendres 13 de juliol s’han organitzat tres concerts a càrrec de les formacions de la Unió Musical de Bèlgida i La Instructiva d’Alfarrasí, Llanera de Ranes i Granja de la Costera, i Moixent i Teulada.

Per la seva banda, les bandes de Piles i Puçol realitzaran el concert d’intercanvi el dissabte 14. Aquest mateix dia ho celebraran també la Barraca d’Aigües Vives i el Perelló; Sieteaguas i Macastre, Titaguas i Alcublas; Bonrepòs i Mirambell i Alfara del Patriarca, Torreblanca i Santa Cecília del Grau de València; Unió Musical Santa Cecília de Cortes de Pallars i Xirivella, i Granja de la Costera i Llanera de Ranes. La campanya d’intercanvis musicals 2012 es va iniciar el passat 22 de juny i es prolongarà fins al 21 d’octubre.

FSMCV

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: