Un total de 500.000 euros s’han adjudicat a les escoles de 155 societats musicals de la província

A  les 19:00 hores d’avui dimecres 4 de juliol en els patis del Palau Scala, s’ha fet entrega d’un xec en concepte  de subvenció a cadascun dels presidents i representants  de les Societats Musicals assistents a l’acte.

Un total de 500.000 euros s’han adjudicat  a les escoles de 155 societats musicals de la província. Aquesta ajuda anirà destinada a la formació musical de milers d’alumnes i a la dels professors de les escoles. D’aquesta manera s’ha fet efectiva aquesta ajuda que el president de la Diputació de València va anunciar el passat mes de març.

Representants de les societats musicals

Nota de premsa de la Diputació de València i video de l’acte.

Representantes de 155 sociedades valencianas reciben la ayuda extraordinaria en la sede de la corporación provincial

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: