IX Campanya d’Intercanvis Musicals

Des del passat cap de setmana les societats musicals federades han començat a oferir concerts dins de la IX Campanya d’Intercanvis Musicals, d’acord al conveni de col · laboració subscrit amb la Conselleria de Governació, que estipula una dotació econòmica per al 2012 de 450.000 €.

El dijous 28 de juny hi haurà intercanvis musicals entre les bandes de la Pobla Llarga i Tous, i a la Vila Joiosa, a càrrec de les societats musicals de l’Ateneu i Mediterrani. I divendres ho faran les bandes de la Unió Musical de Petrer i Elda.
Ja el dissabte dia 30 participaran en la campanya les agrupacions de Xilxes i Moncofa, Peníscola i Coves de Vinromà, Elda i Unió Musical de Petrer, Ateneu i Mediterrani de La Vila Joiosa; Albuixech i Unió de Pescadors de València; UAM d’Almàssera i Els sitges de Burjassot, Agullent i La Nova de l’Olleria, i Albocàsser i Vinalesa.
Per concloure el cap de setmana, el diumenge 1 de juliol tindran lloc concerts d’intercanvis entre les bandes de Villalonga i Palma de Gandia; Coves de Vinromà i Peníscola, i Onda i El Puig.
El divendres 29 de juny finalitza el termini perquè les societats musicals que desitgen participar en la campanya i encara no hagen fet la sol · licitud l’envien a la FSMCV.

FSMCV

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: