El 7 de juliol finalitza el termini per fer la inscripció en el circuit de concerts de la FSMCV

El proper 7 de juliol finalitza el termini perquè les formacions musicals que desitgen participar en el circuit de concerts de la Federació envien les seves sol · licituds a la FSMCV.
És la primera edició d’aquesta campanya, que pretén afavorir la difusió i promoció de les agrupacions musicals de xicotet format pertanyents a les societats musicals federades amb l’organització d’un circuit de concerts en sales de tota la Comunitat Valenciana. Per a això es crearà un fitxer en format de base de dades on es poden registrar totes les agrupacions musicals pertanyents a societats musicals que reuneixin les condicions de participació establertes en la convocatòria.

Bases del circuit de concerts

FSMCV

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: