Gravació de l’obra El Príncipe Carnaval

Vos recordem que la data per a realitzar la gravació de l’obra el Príncipe Carnaval del mestre Serrano amb l’arranjament d’ en Francisco Moral, serà el dissabte 23 de juny a les 10:00 h del matí a l’Auditori Vicente Tortosa.

L’estudi que realitzarà aquesta gravació serà el de Nuestras Bandas de Música. Però ells, tant sols enregistraran el que nosaltres fem, això sí, amb qualitat i professionalitat.

Esperem que ajusteu les agendes i que ens comprometem a assistir a tots els assajos programats  per a treballar l’obra. Tots o almenys la gran majoria sabeu el que suposa enregistar música i el que comporta aquesta tasca, així que preguem a la vostra responsabilitat.

CONSULTA L’AGENDA D’ASSAJOS:

 Notícies relacionades:
El Principe Carnaval de José Serrano

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: