El Principe Carnaval de José Serrano

Alguns ja conegueu la proposta, almenys la gran majoria si, però de tota manera més endavant us donarem més informació referent a aquesta obra, que per cert és l’obligada de la 4 ª secció del Certamen Provincial d’aquest 2012.

Mentrestant us deixem amb la versió de la BANDA SIMFÒNICA MUNICIPAL DE MADRID. Dirigeix: RAFAEL SANZ ESPERT. Teatre Monumental (Madrid).8 març 2011

La que sonarà al Palau de la Música en el present certamen provincial, suposem que serà algo diferent, no sabem en quins aspectes a la del video proposat, pel fet que els nous arranjaments són de Francisco Moral i els desconeguem. El 20 de maig a les 11 hores amb les dos bandes de la quarta secció, Unión Musical de Higueruelas i Societat Musical de Massalfassar, eixirem de dubtes.

 

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: