Actuació de tancament de la 4ª secció del Certamen de la Diputació

L’Orquestra de Cambra de la Stat Musical de La Llosa de Ranes va ser l’encarregada de tancar l’actuació de les bandes que participaren en la secció 4ª del Certamen de la Diputació el passat 20 de maig al Palau de la Música.

Ací vos deixem una mostra de la seva actuació. El video està extret de l’emissió que ens oferiren via internet, no te la qualitat sonora que podriem desitjar, però de tota manera no està mal per escoltar que és el que va sonar al Palau en la seva actuació. Gràcies a Juanjo per facilitar-nos aquest vídeo.

2 comentarios

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s