Volem felicitar a la CIUM Genovense…

La Cium de Genoves a l’escenari del Palau en plena actuació

La Societat Musical de La Llosa de Ranes vol felicitar a la CIUM Genovense pel seu treball, esforç i dedicació en la preparació i participació del XXXVI Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València.

Tal vegada en estos moments es trobeu contrariats perquè el gran esforç i el magnífic treball segurament no s’ha correspost en el premi aconseguit, però no deixa de ser un segon premi en la màxima categoria d’aquest certamen. Els que hem passat per situacions semblants som conscients de moments com aquestos, però lluny de desanimar-vos el que heu de fer es mirar cap al futur.

El dissabte 12 quan estiguéreu actuant al nostre auditori vam veure una banda jove, amb il·lusió, amb ganes de fer-ho be, amb un mestre director treballador i entusiasta que vos guia brillantment.

Aleshores, no son tots aquestos els millors ingredients per construïr el futur?.

Allà per l’any 1986, la nostra Societat Musical va acudir per primera vegada a un Certàmen de la Diputació, aconseguírem un tercer premi però en aquella agrupació els unics professionals que ens acompanyaven eren els quatre forasters que venien a ajudar-nos. Així, ens vam adonar de que el treball de preparació es important però tant a curt com a llarg termini. Vint-i-cinc anys després, en l’any 2011 aconseguirem per primera vegada un primer premi i menció d’honor en el Certàmen de la Diputació. Ens hem fet grans però no solament en edat. Acomplíem noranta anys d’història però a més, repassant la banda trobem que en quasi totes les cordes hi ha músics professionals o de una gran formació musical, que units a unes bones fornades tretes de l’escola, uns bons forasters que venen a ajudar-nos amb instruments dels quals no disposem i un gran treball del mestre han sigut la unió perfecta per aconseguir l’èxit.
No serem nosaltres qui donem lliçons a ningú, simplement volem transmetre-vos la nostra experiència, la nostra estima i el nostre desig de que situacions com estes ens ajuden a tots a curtir-se i a aprendre per al futur.

Quan havia participat la CIUM Genovense en una 1ª Secció d’un Certàmen amb 85 músics?

Excel·lent aposta, valenta i decidida, però solament els que aposten i es decideixen finalment aconsegueixen amb constància i dedicació el que es proposen. Potser que ens trobem alguna pedra al camí però si tenim les idees clares i ganes de treballar quan s’arriba a la meta dona gust i ompli de goig assaborir-ho.

Moltes felicitats  i endavant!!!! 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: