Les indicacions per a aquest diumenge al Palau de les Arts

Ahir dijous al voltant de les 13’00h va tindre lloc una reunió al Palau de les Arts entre els responsables de les bandes participants en el concert de celebració del dia de la música valenciana i l’IVM. En la mateixa s’ha realitzat el recorregut que farem els músics des que arribem al Palau fins que eixim del mateix. com anècdota,  fent eixe recorregut ens trobem a Placido Domingo assajant amb l’orquestra.
 
 
L’auditori es troba en la Planta 8ª on accedirem per l’ascensor de personal. La gent anirà pels ascensors panoràmics fins la planta 11ª, on es troba el jardí-hall d’entrada a la sala.
jardi planta 8ª
vistes des de la 8ª planta
A la planta 8ª els músics tindrem una sala comú habilitada per a les tres bandes on podrem deixar els instruments i afinar. Els músics haurem d’estar junts des de l’entrada a la eixida perquè pel temps breu d’actuació de cada banda el canvi anirà ràpid.
També s’ha fet referència a l’instrumental de percussió que se’ns proporcionarà i el que haurem de dur nosaltres; xicoteta percussió, caixa amb trípode, timbal base, plats, cortina, plats suspesos y baquetes bombo i gong. També s’han recollit les entrades per als acompanyants que vindran tant a l’autobús com en cotxes particulars. Completarem l’informació en els assajos de divendres 22h i dissabte 12h.
Salutacions,

Crea un sitio web o blog en WordPress.com