El dia de la nostra patrona.

Segur que més d’un, aquest matí ha recordat el trajecte que comença al barri del Carme en plena setmana fallera, JA !!!!!!!
Però no, estàveu equivocats. Aquest matí és tractava d’un dels actes més emotius programats dins de la festivitat de Santa Cecilia, la recollida per part de la banda dels nous músics que s’incorporen aquest any com a membres de ple dret.

Acte emotiu per a cada un d’ells i sabem que viscut de manera especial pels seus pares, germans i familiars. Traques i fotos de familia en cada un dels portals on esperaven que la Banda passara a per ells per anar incorporance a la formació. Aquest any han estat ni més ni menys que deu incorporacions.
La Banda de la Societat Musical ha aprofitat el matí d’aquest diumenge 4 de desembre per fer l’acte que va estar anul·lat el passat divendres, el qual hauria d’haver-se realitzat abans del Concert Extraordinari que va tenir lloc a l’Auditori en commemoració de la festivitat. Seguidament, i ja al carrer de Santa Llucia, tots de camí al calvari per celebrar la missa en honor a la nostra patrona. En acabar, acompanyament de la imatge al local social de la Societat Musical i……. com no podia ser d’una altra manera, dinar de germanor de tots els membres que formen aquesta gran familia de músics.

I ara, fins l’any que ve.

Reportatge amb projecció de imatges

Actes del diumenge

Artícles relacionats

Vos presentem als nous músics

3 comentarios

  • jose ciscar

    per a tots un dia molt especial! Els nous musics amb molta il.lusió i els més vellets veiem entrar a les noves generacions. Esperem q l´any que ve entren 10 musics més.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s