Concert Extraordinari de Festes 2011

PROGRAMA

I PART.

*LA CORTE DEL FARAÓN“Introducción y pasodoble”   Vicente Lleó/arr: Teo Aparicio-Barberan

*LA GRAN VIA  (Schottis)      Federico Chueca

*EL TRUST DE LOS TENORIOS  (Jota)José Serrano

*LA DEL MANOJO DE ROSAS (Romanza de Ascensión)Pablo Zorozabal

*LA DOLOROSA (La roca fría del Calvario)José Serrano

*LUISA FERNANDA (Caballero del alto plumero. Duetto)Fedrico Moreno Torroba.

II PART

*NAVARRA  (Jota)Bernardo Adam Ferrero

*LA TABERNERA DEL PUERTO (Romanza de Leandro)Pablo Zorozabal

*LA TEMPRANICA  (La Tarántula))Gerónimo Giménez

*LAS LEANDRAS (Pasacalle)Francisco Alonso

*EL HUESPED DEL SEVILLANO (Canto a  la Espada Toledana)Jacinto Guerrero

*LOS CLAVELES (Romanza de rosa)José Serrano

*EL GATO MONTÉS (Torero quiero “sé”. Duetto)Manuel Penella

*HIMNE DE LA LLOSA DE RANES   Bernando Adam Ferrero

*HIMNE DE LA COMUNITAT           José Serrano.

SOPRANO SOLISTA: CASILDA RUESCAS PUIGVERT

TENOR SOLISTA: NÉSTER MARTORELL PÉREZ

Director: FRANCISCO JOSÉ SÁNCHEZ ROCA

CURRÍCULUMS

Casilda Ruescas Puigvert naix en Albalat de la Ribera,on cursà els seus primers estudis de música en l´escola del seu poble natal. Després es traslladà al conservatori profesional de carcaixent on aconsegueix  el grau mitjà de saxòfon i obtenint el títol de profesora  de  Grau Superior al conservatori  Superior de Castelló de la Plana.

Després començà la assignatura de Cant líric al conservatori de Carcaixent ,on desprès es traslladà al conservatori Profesional Velluters de València on obté el Grau mig de Cant .

Ha estudiat amb els professors M ª Carmen Rubio, Paquita Ortiz, Miguel bou, Francisco valls .

Ha cantat Sarsuela amb bandes dels municipis de Chella, Antella, Alcantera del Xuquer, Sueca,  Sumacarcer, Manuel, Senyera, Piles , Cullera, Riola ,  Barcelona etc…

Ha participat en concursos d’òpera com el corte inglés,  etc…

Últimament ha realitzat els concerts a Manuel on es representà “el fantasma de la òpera” i també a senyera , Bohemios a Lliria com a personatge secundàri i la ópera “ Rita “ de Donozzeti, on era la veu solista femenina, representada  i patrocinada per el centre de Bancaixa a València  i en L´Olleria.

Actualment és profesora de música a l´escola de música Miguel Esparza de la LLosa de Ranes i en l´escola de música a Manuel.

Néster Martorell Pérez, natural de Senyera. Actualment cursa el Grau superior de Cant al Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de Valencia i perfecciona la seva técnica vocal amb el Mestre Francisco Valls ( Gran Cantant de l´Ópera de Viena ). En qui ha iniciat una intensa activitat concertística amb obres del Bel Cant Italià com Tosca, I pagliacci, Aida i tambe repertori francés con Carmen o Wherter entre altres. Ames es Profesor de Cor al Conservatori Profecional de Música de L´Alcudia i tambe entre les seves funcions de cantant liric es component del Cor de la Generalitat  Valenciana del Palau de les Arts Reina Sofia de Valencia, on interpreta Óperes com Turandot de Giacomo Puccini, Carmen de George de Bizet, La trilogia de Richard Wagner, Les Troyens de Hector Berilos, Mefistofele de Arrigo Boito, l´elisir d´amore de Gaetano Donizetti, Fidelio de Ludwig van Beethoven. Tambe destacarem la seva funció com a Soliste en el Cicle de L´antologia de la Zarzuela amb L´Orquestra de Torrent on interpretà romances de Zarzuela com “ No puede ser ” de La Tabernera del puerto de Pablo Sorozábal, “ Canto a la Espada Toledana” de  El huesped del Sevillano de Jacinto Guerrero o “ El canto del mendigo: Canción húngara “ de Alma de Dios de Jose Serrano. A més ha cantat al Palau del Marques de dos Aigües de Valencia El Retablo de Maese Pedro de Manuel de Falla, inspirat en Don Quixot. Interpretarà com a paper Solista Don Maese Pedro. Com a propers treballs solistics interpretarà les óperes:

Carmen de Bizet , en el paper de Don José,  I Pagliacci de Leoncavallo, com a Canio, i Tosca en el paper de Mario Cavaradosi  per diverses ciutats d´italia con Roma, Torino,Venecia y Milalano. En aquests moments perfecciona els seus estudis operistics a l´Escola dalt Perfeccionament de Placido Domingo al Palau de les Arts Reina Sofia de València.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: