SALUTACIÓ DEL CENTENARI EN LA FESTA DE SANTA CECÍLIA

La festivitat de santa Cecília és una data molt especial per a mi com alcalde i també com aficionat a la música, des de fa 20 anys he tingut la gran sort de poder ser particip de la vostra Festa, a més heu fet possible que en la celebració de la mateixa en sentira com un membre més d’aquesta centenària Societat Musical de La Llosa de Ranes.

Aquest any, encara és més especial que cap altra ocasió per molts motius. En primer lloc, la celebració d’un Centenari és un fet en sí mateix extraordinari que no totes les entitats locals d’un poble poden aconseguir, i diu molt de la vitalitat, de la fortalesa i solidesa de la societat que aconsegueix arribar a tant mítica data. També és molt especial perquè en sent molt orgullós de la Presidència d’Honor que la Societat Musical em va atorgar, i per sempre quedarà amb mi tant gran reconeixement. Però, encara és més emotiu i especial el fet que amb aquesta celebració i amb el Concert de Santa Cecília acomiadem al nostre estimat director Rafa Grau, que ha deixat una empremta musical i personal en aquells que l’hem conegut i hem tingut ocasió de compartir grans moments musicals dirigint a la nostra Banda Simfònica.

I sobretot, vull ressaltar que amb aquest Centenari i en aquesta celebració de Santa Cecília acomiadem de la presidència de la Societat Musical de la Llosa de Ranes a un gran president, José Javier Carreres, que després de 20 anys al front de la Societat Musical fa un pas a un costat, perquè la vinculació amb la Societat Musical sempre estarà present. Molts són els esdeveniments musicals compartits de gran èxit, probablement en l’etapa de la seua presidència s’han viscuts els majors triomfs de la història de la Societat Musical, amb el Primer Premi i Menció d’Honor de la Diputació en el palau de la Música de València en 2011, encara m’aborrona el record viscut en primera persona i compartit amb músics, socis i famílies. Seguirien més premis amb el primer Premi i Menció d’Honor de la Comunitat en el mateix any, i repetiríem els mateixos premis en 2014 en la Primera Secció, tot un orgull per a un poble. Amb aquests vint anys de presidència, a més dels grans èxits, també hem afrontat reptes d’enorme dificultat que amb un talant extraordinari i una voluntat de diàleg i consens poc comú, s’han pogut resoldre amb èxit, com va ser posar en peu una nova seu Social per a la Societat Musical.

També s’han posat en marxa Projectes Musicals amb la col·laboració de la Fundació Sanganxa, la Societat Musical i l’Ajuntament que han convertit al poble de La Llosa de Ranes en un referent musical en la nostra Comarca i en tota la Comunitat, fet que va ser avalat en 2021 amb l’entrega del Premi Euterpe pel President de la Generalitat a l’Ajuntament de La Llosa de Ranes. En definitiva podem estar molt orgullosos d’un gran treball com a president, però més encara de la teua vàlua com a persona.
Músics, socis i aficionats a la música, tots sou partícips i protagonistes d’aquest gran Centenari de la Societat Msical, gaudiu i feu gaudir d’un gran esdeveniment i de fer-ho possible fent més gran, si cap, al mostre poble de La llosa de Ranes.

Enhorabona a tots i totes els que formeu part de la S.M. de La Llosa de Ranes ¡¡¡

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: