Concert Extraordinari El Quervo

Dissabte 2 de juliol de 2022 a les 21h a l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa Terol.

El proper dissabte 2 de juliol a les 21h a l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa Terol tindrem l’oportunitat d’escoltar a la «Asociación Musical Moteña» de Mota del Cuervo. La banda de conca, dirigida pel mestre Jose Enrique Martínez Esteve natural de Canals, es troba preparant la seua participació a la Primera Secció del Certamen Internacional Ciutat de València que es celebrarà al Palau de Les Arts el proper dissabte 16 de juliol. Així, com a pas previ a la seua actuació al CIMV ens oferiran el treball dels darrers mesos i podrem escoltar: Cielo andaluz pasdoble de Pascual Marquina, De Cai de Pascual Piqueras, Symphony NºIV Bookmarks from Japan del compositor Julie Giroux i finalitzaran la seua actuació amb l’estrena absoluta de El Quervo. Symphonic Variations on a Folk songs for a wind band obra composada pel compositor Martínez Gallego i dedicada a la banda conquense que la interpretarà en la seua participació al CIMV.

El dissabte si t’agrada la bona música de banda t’esperem a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa Terol. L’entrada serà gratuïta.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: