A TOTS ELS MÚSICS

El President de la Societat Musical de La Llosa de Ranes


Saluda


A TOTS ELS MÚSICS QUE HEU FORMAT PART DE LA STAT MUSICAL DE LA LLOSA DE RANES AL LLARG DE LA SEUA HISTÒRIA, i es complau en convidar-vos al CONCERT DEL CENTENARI del proper dissabte 9 d’abril de 2022 a les 19h a l’Auditori “Mestre En Vicent Tortosa”.


En el mateix acte, la FSMCV entregarà a l’entitat la Medalla d’Or pel seu Centenari. Es presentarà la nova bandera de la Stat Musical confeccionada amb la col·laboració de la Comissió de Festes Patronals de l’any 1973.
Rendirem homenatge als Presidents de l’entitat que encara es troben amb nosaltres i escoltarem la nostra banda dirigida pels mestres: En Ferran Miralles i Martínez, En Serafín Martínez Marz, En Miguel Ángel García Boscá, En Francisco Sánchez Roca, En Rafael García Vidal i En Rafael Grau Vilar.


Vos preguem que feu extensiva la present invitació a tots aquells companys amb qui compartireu moments de música i germanor. Esperem ens acompanyeu tots els que vos siga possible en aquest important esdeveniment.


En José Javier Carreres Montell


aprofita l’ocasió per a testimoniar-vos la seua consideració més distingida.


La Llosa de Ranes 28 de març de 2022

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: