Feliç any 2021!

A la foto de dalt any 1921, En Fèlix Soler, un mestre d’escola, va fer tot el que estava en la seua mà per fer possible que a La Llosa de Ranes es creara una banda de música, La Societat Musical. Una banda que a l’any 1936 va haver de parar la seua activitat degut a la Guerra Civil Espanyola fins l’any 1939.

A la foto de baix, els membres de l’actual banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes 100 anys després encapçalats pel mestre En Rafael Grau Vilar. Degut a una pandèmia hem hagut de parar la nostra activitat musical.
Però, AVUI COMENÇA L’ANY DEL NOSTRE CENTENARI!

Vos desitgem Feliç Any 2021 a vosaltres i a les vostres famílies. Vos desitgem el millor i especialment molta Salut que es el que ens permet fer tot el que ens apeteix sense restriccions. Vos reiterem el nostre agraïment per contribuïr a que la nostra Societat Musical seguixca perdurant en el temps, gràcies pel vostre temps, per la vostra dedicació. Tenim el desig de poder celebrar tan gran esdeveniment tan prompte com pugam gaudir dels actes que hem pensat dur a terme perquè tots ens ho mereixem.

Ànim que tot passarà i tornarem a fer el que millor sabem, bona Música! Una forta abraçada!

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: