Tornem a fer Música: Concert a la fresca

Dissabte 17 d’ocutubre a les 19:00
al Poliesportiu municipal

La banda de la nostra societat torna als escenaris presencials després d’una etapa en la qual ha hagut d’adaptar-se a les circumstàncies extraordinàries, fent de les plataformes digitals un escenari on podia expressar allò que millor transmet: La Música.

El repertori elegit per al nostre reencontre amb el públic, ha sigut proposat pels músics amb la idea de tornar amb la màxima il·lusió possible. Per aquesta raó, ens trobem amb una temàtica variada estructurada amb 3 blocs diferents.

El primer: La Sarsuela, on interpretarem el popular preludi del Tambor de Granaderos del mestre de Villena Ruberto Chapí. Seguidament, gaudirem de la música de Geronimo Gimenez interpretant el preludi de La Torre del Oro. I per a tancar aquest bloc temàtic, ens endinsarem en el folklore basc per escoltar una selecció de la sarsuela El Caserio del compositor Jesús Guridi.

En segon lloc, ens submergim en el món audiovisual per recordar dues magnífiques bandes sonores que han passat a la història dels grans èxits com són Forrest Gump i El Fantasma de l’Òpera.

I per finalitzar, volem dedicar a totes les festes patronals que s’han hagut de suspendre aquest any, la següent música amb denominació d’origen pròpia de la nostra terreta. Concretament, gaudirem de la marxa mora «Marxa del Centenari» del mestre Blanquer, de la marxa cristiana «Tabal i Saragüells» del compositor Mario Roig i de l’emblemàtica peça «La Malaguenya de Barxeta» amb el magnífic arranjament d’Azael Tormo.

Moltes gràcies pel vostre suport en tot moment i esperem que puguen gaudir del concert.