Passacarrer XVII Campanya d’Intercanvis Musicals

El passat dissabte 25 de juliol a les 11h la banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes va realitzar un passacarrer pel centre de la població. L’acte es trobava enmarcat dins de la XVII Campanya d’Intercanvis Musicals que patrocina la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura. També va comptar amb la Federació de Societats de la Comunitat Valenciana com institució coordinadora del projecte en el que participen les bandes de música i amb el suport de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes. L’acte es va dur a terme extremant les precaucions dictades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Cal destacar la gran afluència de públic, tots ells amb mascareta, els quals van aplaudir emocionats a la seua banda què no escoltaven pels carrers de la localitat des del mes de novembre de 2019. 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: