Confinament a la banda

Nosaltres no parem 💪

La Societat Musical de La Llosa de Ranes i l’Escola de Música Miquel Esparza, tot i les circumstàncies excepcionals que hem viscut degut a la pandèmia produïda pel COVID-19, no hem aturat la nostra activitat. Hem fet música des de casa i l’hem feta arribar als veïns del nostre poble a través de les xarxes socials. Així, hem interpretat la marxa de processó «Camino del Sepulcro» de David Rivas, el pasdoble «Don Pajarita» del mestre Ferrer Ferran i junt al Cor del’Escola de Música Miquel Esparza hem interpretat «Una Història per Contar» del mestre Teo Aparicio Barberán. També, el professorat de l’Escola de Música ha fet una versió del tema del Duo Dinámico que ens ha animat a tots durant el confinament «Resistiré». Per finalitzar, hem de destacar la gran professionalitat de tot el professorat que davant la situació extraordinària que hem viscut s’han reinventat i fent ús de les NTIC han continuat la seua tasca pedagògica arribant a tots els alumnes i impedint que cap d’ells es quede darrere davant esta situació extraordinària.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: