EMME, blog de l’escola de música Miguel Esparza

Estimats alumnes, pares, mares i/o tutors/res

Vos presentem el nou blog de l’EMME (Escola de Música Miguel Esparza), https://emme.news.blog/ on podeu consultar tot el referent al funcionament de l’escola de música.
Pla d’estudis, currículums EEEE i EEPP, informació per al curs: Agenda, horaris…, reservar la matrícula mitjançant formulari online, consultar normatives, utilitats, sol•licitar informació…. en definitiva vos deixem aquesta nova ferramenta de comunicació que comença a funcionar a partir d’aquesta nova etapa que s’inicia en aquest curs 2019/20.

accedeix al blog

A tindre en compte!!!!!!!

Esperem que tots us uniu al canal d’informació «emmiguelesparza»

A l’Escola de Música Miguel Esparza de la Llosa de Ranes, utilitzarem un canal  de l’app telegram, disponible per a tots els dispositius, per a comunicar-nos amb vosaltres.

Una volta instal·lada al vostre telèfon, en comptes de buscar un contacte o nº de telèfon, li direm que volem buscar “emmiguelesparza”, que és el nom que rep el nostre canal de difusió d’informació. I per últim donar-li a seguir o unirse. +informació: https://emme.news.blog/canal-de-difusio-i-comunicacio/

CURS 2019/20

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: