6ª Convocatoria de les beques Bankia

Bankia, l’Institut Valencià de Cultura i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) han convocat la sisena edició de les beques dirigides als alumnes de les escoles de música de les societats musicals de la Comunitat Valenciana.

Convocatòria de beques dirigida als estudiants de la Xarxa d’Escoles de Música de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

Podrà optar a aquesta convocatòria de beques tot l’alumnat de la Xarxa d’Escoles de Música de la FSMCV* matriculat per al curs 2019-2020 en el moment de cursar la sol·licitud, segons l’establert en aquestes bases. Les beques seran sol·licitades per el/l’alumne/a matriculat en els estudis musicals.

En el cas de ser menors d’edat, la persona Sol·licitant serà igualment el/l’alumne/a beneficiari de l’ajuda, requerint-se en aquest cas la documentació del pare/mare, tutor/a als efectes legals oportuns.

Únicament es podrà sol·licitar una beca per persona.

El termini d’inscripció per a aquesta sisena convocatòria estarà obert fins al pròxim 13 de setembre.

Accedeix a la plataforma des d’aquest enllaç per a realitzar la sol·licitud de la beca.

CONSULTA LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA

http://www.bankiaescoltavalencia.es/val/beques/index.html

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: