Circular per als socis: Santa Cecília i Nadal

Estimat/ada soci/a:
Ens endinsem de ple en el final de l’any 2018, i com no podia ser d’altra manera en la festivitat de Santa Cecília i els Nadals. Aquestes són les activitats que els anem a oferir fins a finals d’any.

Dissabte, 24 de novembre de 2018 a les 19:00 a l’Auditori “Vicent Tortosa” de La Llosa de Ranes

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

Un dels concerts més esperats pels socis, simpatitzant i amics de la música. Aquest any amb la incorporació de 11 membres i el tradicional acte de benvinguda dels nous músics.

Diumenge, 16 de desembre de 2018 a les 18:00 a l’Auditori “Vicent Tortosa” de la Llosa de Ranes

CONCERT DE NADAL I SOLIDARI

Tan estrany com un Nadal sense torrons, ni sidra, seria un Nadal sense el Concert que la Societat Musical i el Cor de l’Escola de Música “Miguel Esparza”. Amb la col·laboració de l’associació Cultural Betlem de la Llosa de Ranes.
La Societat Musical junt amb la Regidoria de Benestar social de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes, promouen la campanya 1 KG SOLIDARI. El dia del Concert s’instal·laran unes caixes per tal que vostès puguen dipositar menjar no perible que es repartirà amb la gent menys afortunada. Fem que el Nadal aplegue a cada casa del nostre poble.
ESPEREM LA SEUA COL·LABORACIÓ a canvi nosaltres els regalem el millor desig per que passen unes Bones Festes com millor sabem, fent música.

27-28-29 desembre de 2018 a l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa” de La Llosa de Ranes

III FESTIVAL «Back to Brass»

L’auditori Municipal de la Llosa de Ranes acollirà la tercera edició del Festival Back to Brass i tancarà amb un concert oferit pels alumnes i els professors.
Divendres, 28 a les 20:30 Serà el torn de participació de la Banda de la Societat Musical CONCERT- III FESTIVAL DE VENTSense més per la nostra part, esperem la seua assistència als diferents concerts i actes que tenim preparats.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: