La Banda simfònica de la Societat Musical participarà en el XXXIV Festival Comarcal de Bandes de Música de La Costera que se celebrarà en Novetlè

Novetlè acollirà la XXXIV edició del Festival Comarcal de Bandes de Música de La Costera que se celebrarà els dies 22, 23, 29 i 30 de setembre, dins de la campanya d’activitats comarcals 2018 de la FSMCV.

La Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes participarà el dissabte 22 de setembre en el XXXIV Festival Comarcal de Bandes de Música de La Costera que se celebrarà en Novetlè. Ho farà en últim lloc  i en la mateixa jornada en la que participaran SOCIETAT MUSICAL LA NOVA DE XÀTIVA, SOCIETAT MUSICAL LA PRIMITIVA SETABENSE DE XÀTIVA, CULTURAL INSTRUCTIVA UNIÓ MUSICAL GENOVENSE DE GENOVÉS, UNIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA DE BARXETA,  SOCIETAT MUSICAL LA LLOSA DE RANES I SOCIETAT MUSICAL “LA CONSTÀNCIA” DE MOIXENT.

Fins a 18 agrupacions de la comarca participaran a les desfilades i posteriors concerts que tindran lloc al llarg de les 4 jornades que té previstes el Festival.  
Dissabte 22/09
Diumenge 23/09
SOCIETAT MUSICAL LA NOVA DE XÀTIVA   SOCIETAT MUSICAL LA PRIMITIVA SETABENSE DE XÀTIVA – CULTURAL INSTRUCTIVA UNIÓ MUSICAL GENOVENSE DE GENOVÉS – UNIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA DE BARXETA – SOCIETAT MUSICAL LA LLOSA DE RANES – SOCIETAT MUSICAL “LA CONSTÀNCIA” DE MOIXENT UNIÓ MUSICAL SAN DIEGO DE LLOC NOU D’EN FENOLLET   UNIÓ MUSICAL DE MONTESA – SOCIETAT MUSICAL DE SELLENT – UNIÓ MUSICAL DE ROTGLÀ-CORBERÀ – UNIÓ MUSICAL VALLADINA DE VALLADA
Dissabte 29/09
Diumenge 30/09
UNIÓ MUSICAL DE LLANERA DE RANES   – ASSOCIACIÓ MUSICAL CANALENSE DE CANALS – SOCIETAT MUSICAL LA LIRA FONTIGUERENSE DE LA FONT DE LA FIGUERA – SOCIETAT UNIÓ MUSICAL L’ALCÚDIA DE CRESPINS UNIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA DE CANALS   – UNIÓ PROTECTORA MUSICAL DE VALLADA – UNIÓ MUSICAL DE NOVETLÈ
 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: