Concerts Corals a la Llosa de Ranes i a Genovés

El proper cap de setmana tindran lloc uns concerts corals molt especials, els quals es realitzaran dissabte a l’Auditori Municipal de la Llosa de Ranes i diumenge a l’Auditori Municipal de Genovés.

Els grups de l’assignatura de Cor de les Escoles de Música de la Llosa de Ranes i de Genovés ens mostraran un repertori per a veus infantils molt atractiu i exigent, els quals estaran acompanyats a l’escenari pel Khroma quartet i sota a la direcció del professor de l’assignatura Francisco M. Tortosa.

Els més menuts també participen en l’activitat…

Aquesta activitat ha estat organitzada i coordinada pels departaments  de Cor de les dos Escoles de Música i que han obert la participació als més menuts de cada casa. Així que la primera part del concert correrà a càrrec dels grups de MiM, Iniciació i Preparatori que han volgut participar en aquesta activitat. I des d’ací volem mostrar el nostre agraïment  a les professores Ana Pascual, Isabel Ruiz i Alba Insa per haver acceptat aquesta invitació per participar junt als grups de Cor.

CONCERTS CORALS

PROGRAMES

 

 Dissabte 12/05 Diumenge 13/05 

 


 

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: