Concert coral amb els alumnes de Cor de l’EMME i els de l’Escola de música de la CIUM

Informació sobre el concert coral conjunt entre els alumnes de l’assignatura de cor de les dos escoles de música, la Miguel Esparza de la Llosa de Ranes i la CIUM del Genovés. 

Nota informativa

S’informa als pares/mares i o tutors/es dels alumnes de l’assignatura de COR sobre l’activitat programada per als dies 12 i 13 de maig. Aquesta consistirà en la realització de dos concerts, un el dissabte 12 de maig cap a les 19:30h  a l’Auditori Municipal de la Llosa de Ranes i un segon concert el diumenge 13 de maig, el qual estava programat pel matí cap a les 12:00h, però degut a que un dels grups que participen en l’activitat tenen l’assaig general de les comunions, ens veiem obligats a fer un canvi d’hora i realitzar el concert a les 19:00h a l’Auditori Municipal del Genovés.

En els concerts participaran els més menuts de cadascuna de les dos Escoles de Música, de la Miguel Esparza de la Llosa de Ranes i de la CIUM del Genovés interpretant-nos un repertori lliure de cançons, i en la 2ª part serà el torn dels grups de COR de les dos escoles que actuaran tots junts amb l’acompanyament del Khroma quartet

En breu anirem informant de manera més detallada, però de moment preguem que reserven aquestes dates i tinguen en compte el canvi d’hora del concert del diumenge 13 de maig.

 

Atentament i sense cap altre particular,

Dpt. de Cor de l’EMME

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: