Javier Montell i Joan Gallego van participar en el XXI Concurs de Música de Cambra IES Ximén d’Urrea de l’Alcora

Dos músics de La Llosa de Ranes van participar el passat dimarts 13 en el XXI Concurs de Música de Cambra IES Ximén d’Urrea de l’Alcora. Javier Montell Gil i Joan Gallego Tormo, alumnes de l’IES La Llosa de Ranes foren els encarregats de representar la comarca de La Costera, en l’edició d’enguany d’este més que consolidat concurs, sota el nom «La Llosa BRASS».

Tot i no passar a la fase final el tribunal ha valorat molt positivament l’actuació dels músics més joves del concurs amb tan sols dotze anys. «Han sonat molt bé en una agrupació poc convencional i en una aposta musical arriscada per a eixes edats».

Javier estudia 1r de grau professional de bombardí al conservatori «Maestro Ponce» de Chella i és membre de la Societat Musical de La Llosa de Ranes. Joan 2n de trompa al conservatori «Lluís Milà» de Xàtiva i pertany a la CIUM de Genovés. Tots dos han tret temps per poder juntar-se i seguir els consells de Carlos Jordà, responsable de l´especialitat de música de l´IES La Llosa de Ranes.

Javier i Joan han eixit reforçats d´esta experiència donat que no ha sigut sols anar i tocar. La gestió del temps lliure, la música de cambra a bon nivell i escoltar el dia del concurs a músics més madurs han sigut altres coses que ja porten en la seua motxilla per al seu viatge musical.

+info

l’Alcora: Puntuacion del Jurado y Libro de los 20 años del Concurso de Música de Cámara IES Ximén d’Urrea de Alcora


 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: