«Música i poble» és la nova aplicació web de la FSMCV

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha presentat l’aplicació web “Música i poble”, l’agenda de la música de la Comunitat Valenciana, que serà la primera que permeta conéixer tota la activitat musical popular que es duga a terme en cada població de la Comunitat.

No només informarà dels concerts organitzats per la FSMCV, sinó que l’aplicació s’ha posat a disposició de la Federació de Cors de la CV (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la CV (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) perquè puguen incorporar-hi tots els concerts que s’organitzen conjuntament a través de la campanya d’intercanvis musicals.

 

 

 

 


Accedir a l’aplicació web

 

 

 


 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: