Obert el període d’inscripció per al III Concurs de Joves Intèrprets

El període d’inscripció serà des del 1 març 2017 fins el 16 de juny de 2017, ambdós inclosos. No podran inscriure’s els guanyadors de l’edició anterior, llevat que participen en una especialitat o modalitat diferent de la que van obtenir el Primer Premi.

www.concursodemusica.com/inscripcion-con-formulario

 

joves-interprets-iii-2El Concurs de Joves Intèrprets és un projecte conjunt de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa i aquest 2017 celebra la seua 3ª edició.

El Concurs se celebrarà a l’Auditori Municipal «Vicente Tortosa» de la Llosa de Ranes (València).
Els dies dissabte 1 i diumenge 2 de juliol tindran lloc la semifinal i final de l’Especialitat de Vent-fusta. El següent cap de setmana, dissabte 8 i diumenge 9, se celebrarà la semifinal i final dels concursants de l’Especialitat de Vent-metall.
Les semifinals es realitzaran dissabtes al matí, a partir de les 9, i les finals diumenges a la vesprada, a partir de les 18 hores.

Ja estan disponibles les BASES  a la web del concurs

www.concursodemusica.com/bases

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: