I Congrés Nacional de Bandes

El I Congrés Nacional de Bandes que organitza la Comissió de Treball sobre Bandes de Música de la SEdeM (Societat Espanyola de Musicologia) té com a objectiu principal la creació d’un espai de diàleg entre institucions, investigadors, intèrprets, directors i compositors en què s’analitze la situació actual de la formació i la seua projecció de futur. Este espai de diàleg tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig de 2017 als Teatres del Canal (Madrid), sota el lema “Llegats d’ahir, veus de hui, camins de demà”.

La inscripció, que ha de realitzar-se abans de l’1 de maig del 2017, es formalitzarà un cop enviat el justificant de pagament i, en el seu cas, l’acreditació de la condició d’estudiant.

En aquest moment es troba, a més, obert el termini per a l’enviament de propostes, comunicacions i pòsters, fins el 28 de febrer. La duració de les comunicacions no podrà ser superior a 15 minuts, i haurà de respondre a qualsevol de les següents línies temàtiques:

 

  1. Estat de la qüestió i enfocaments metodològics;
  2. Usos i funcions de la banda de música: contextos interpretatius;
  3. Xarxes internacionals, xarxes nacionals, xarxes regionals…
  4. La banda de música com a institució educativa;
  5. Repertori, llenguatges compositius i processos de transcripció.

Tots aquestos són temes que els diversos ponents exposaran durant les tres jornades que dura l’esdeveniment. El congrés finalitzarà, com no podia ser d’una altra manera, el dia 21 de maig amb un concert a les 19 hores.

i-congres-de-bandes

Podeu consultar la informació sobre el congrés al seu web.

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: