“MÚSICA A LA LLUM”, EL RIC PATRIMONI DE LES SOCIETATS MUSICALS

llumEl programa “Música a la Llum”, patrocinat per Bankia i organitzat per CulturArts Música – Generalitat i la FSMCV, pretén posar en valor i difondre el patrimoni cultural custodiat pels arxius de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

“Música a la llum”, arreplegarà, analitzarà i organitzarà la documentació emmagatzemada en els arxius de les Societats Musicals (partitures, fotografies, diplomes i material sonor) per a posar-la a la disposició de tots els interessats en un lloc web que facilite la visibilitat, recerca i recuperació d’aquest ric patrimoni.

El projecte es presenta l’11 de desembre al Teatre Serrano de Gandia amb un concert de la Jove Banda Simfònica que serà retransmès en directe en el canal de Youtube de la FSMCV.

+info http://www.fsmcv.org/page.asp?op1=1&Id=16181

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: