Circular socis: Programació per a Santa Cecília i Nadal

cenefa-circula-nadal-2016-copia

Estimat soci/a:
Ja ha passat com aquell que diu l’any 2016 i bona prova és que ja aplega la festa de Santa Cecília i tot seguit les festes de Nadal. Una època molt activa culturalment parlant per a la Societat Musical. Ací tenen tots els actes que tenim previst fer i als quals estan convidats tots el socis i familiars. Aprofitem aquesta circular per a desitjar-los un Bon Nadal i un bon any 2017.

Dissabte, 26 de novembre de 2016 de 19:00 a l’Auditori “Vicent Tortosa” de la Llosa de Ranes

01-logotip-santa-cecilia-copiaCONCERT DE SANTA CECÍLIA
Concert extraordinari de Santa Cecília. Aquest any a banda de presentar als nous músics que s’incorporen a la Banda de la Societat Musical, així com als xiquets que comencen els seus estudis d’instrument, aprofitarem l’acte per a presentar al nou mestre-director que dirigirà la part artística de la Societat.

0

Diumenge, 18 de desembre de 2016 a les 18:00 a l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”

02-logo-concert-nadales-copiaCONCERT DE NADALES
El cor de VEUS BLANQUES de l’Escola de Música Miguel Esparza acompanyats per la banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes, els desitja un “Bon Nadal” de la millor manera que sabem fer-ho, amb música. Amb el patrocini de l’Associació Cultural Betlem de La Llosa de Ranes
Segur que gaudiran del concert tant, com nosaltres preparant-lo.

Del 27 al 30 de desembre de 2016 a l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa” de La Llosa de Ranes

I FESTIVAL Back to Brass

Cartell

L’auditori Municipal de la Llosa de Ranes acollirà el I Festival Back to Brass per a instrumentistes de vent metall, hi ha programat classes individuals i col·lectives, masterclass, conferències, exposicions d’instruments i concerts per als quatre dies que durarà el Festival. Pel que fa a les classes, aquestes es duran a terme en la seu de la Societat Musical de la Llosa de Ranes, mentre que l’Auditori Municipal acollirà els concerts.

CONCERTS
Dimarts, 27 a les 19:00 . Concert ART OF BRASS VALENCIA
Dimecres, 28 a les 19:00. Concert BACK TO BRASS & David Pastor & Felip Santandreu
Dijous, 29 a les 19:00. Concert BACK TO BRASS,”Back to Lyrics”
Divendres, 30 a les 19:00. Concert ALUMNES DEL FESTIVAL

Sense més per la nostra part, esperem la seua assistència als diferents concerts i actes que tenim preparats.


DESCARREGA LA CIRCULAR

pdfcircular-04-2016-circular-santa-cecilia-nadal


Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: