Es convoquen subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2016.

La Generalitat Valenciana ha publicat hui al Diari Oficial la convocatòria per sol·licitar subvencions destinades a la compra de nous instruments per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana. El termini per presentar les sol·licituds és de 15 dies naturals a comptar des de hui, data en la que s’han publicat les bases d’aquesta convocatòria. 

 
Les societats musicals amb sede fiscal dins del territori de la Comunitat Valenciana que formen part de la Federació de Societats Musicals de la CV podran presentar les sol·licituds fins el 5 d’octubre del 2016.
  • RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2016, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2016. [2016/7183] http://www.docv.gva.es/datos/2016/09/21/pdf/2016_7183.pdf

Accedeix a la sol·licitud ací—> http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=3077&version=amp


 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: