150 beques per a la segona edició de la Gran Banda Juvenil de Bankia-Las Províncias

Bankia, i el Diari Las Províncias llancen aquesta segona edició de la Gran Banda Juvenil de Bankia-Las Províncias.

Si tens entre 10 i 14 anys i vols formar part d’una gran banda juvenil
Aconsegueix una de les «150 beques musicals», per participar en la Colònia Juvenil d’una setmana de durada, amb totes les despeses pagades i on rebràs classes de grans professionals.
Tindràs l’oportunitat de tocar en tres concerts en els principals auditoris de la Comunitat.

Publicación1 - copiaUn projecte educatiu que compta amb l’assessorament de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i en el qual es van a becar a 150 xiquets i joves d’entre 10 i 14 anys.

Aquesta beca, que inclou totes les despeses de transport, formació i estada, permetrà que aquests 150 educands passen la setmana del 21 al 27 d’agost en l’alberg juvenil «La Florida» d’Alacant treballant amb un equip de professors especialistes en cadascun dels instruments propis de les orquestres de vent.

En aquest període rebran classes per a millorar la seua tècnica i prepararan un exigent repertori que interpretaran en tres concerts que es duran a terme la pròxima tardor a València, Castelló i Alacant. En aquesta colònia musical es combinaran les classes i els assajos propis d’aquesta cita musical amb altres activitats lúdiques concordes a aquestes dates estivals, sempre sota l’atenta supervisió de professors i monitors.

 

El termini per a presentar sol·licituds estarà obert fins a l’1 de juliol i tota la informació està disponible en http://150grandesmusicos.lasprovincias.es

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: