Circular informativa de fi de curs

Estimat soci/a:
De cara a l’estiu entrem en el període que més activitat desenvolupa la Societat Musical; dissabte, 21 de maig de Concert d’Intercanvi a les 19:30 a l’Auditori Municipal; els dies 1, 2, 3 de juny Audicions de fi de curs 2015-2016  a les 20:00 a l’Auditori Municipal; diumenge, 12 de juny l’espectacle Ballant amb Clau de Sol (Un espectacle de producció pròpia on es fusionen la música de Banda en tota la seua extensió amb els balls tradicionals, la música de rondalla i el cant d’estil i folk) a les 19:00 a l’Auditori Municipal; i els dies 25-26 de juny i 2-3 de juliol tindrà lloc la segona edició del Concurs de joves intèrprets també a l’Auditori Municipal.


CIRCULAR

 

 

pdf-document

 


 

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: